tiistai 6. toukokuuta 2014

Möllit tuli, möllit meni

… ja hyvä mieli jäi. Indy oli täysin juonessa mukana ja nautti tekemisestä. Pisteitä kertyi 188/200, jolla irtosi alokasluokan voitto. Hyvä Indy!

Luoksepäästävyys: 10. (Nousi seisomaan ja nuoleskeli tuomarin kättä, muuten malttoi hienosti.)

Paikalla makaaminen: 10. (Pää pyöri ja nenä kävi, mutta nouseminen ei käynyt mielessäkään.)

Seuraaminen kytkettynä: 9. (Erittäin hyvää seuraamista ottaen huomioon, millaista se Indyllä voi olla. Tuomari kommentoi Indyn pitävän erittäin hyvin paikkansa seuratessaan. Pikkukoirilla se kuulemma on usein hankalaa. Ihan vähän meinasi hymyilyttää, kun Indyä – edistämisen kuningasta – kehutaan seuraamisen paikasta.)

Seuraaminen taluttimetta: 9. (Pientä väljyyttä ja huono pa.)

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 10. (Ei kritisoitavaa.)

Luoksetulo: 9. (Kiersi turhan laajasti ja hidasteli kiertämisen aikana.)

Seisominen seuraamisen yhteydessä: 10. (Erittäin hyvä.)

Estehyppy: 8 ½. (Lähti hyvin hypylle, mutta säikähti esteen metalliin lentävää hiekkaa ja pysähtyi. Toisella käskyllä yli ja hyvä liikkeen loppu.)

Kokonaisvaikutus: 10. (Indy oli koko suorituksen ajan töissä! Normaalisti Indiana tekee yhden liikkeen ja vaihtaa vapaalle, kunnes käsketään seuraavan liikkeen alkuun. Nyt Indyn huomio pysyi yhtä lapsusta lukuun ottamatta minussa ja vire pysyi hyvänä! Hyvä Indy!)

Tältä pohjalta on kiva lähteä viikonlopun kokeisiin, vaikka eihän sitä ikinä tiedä miten silloin sujuu. Indy on vielä hyvin ailahteleva ja mulla on paljon opittavaa kisaamisesta ja vireen sopivana pitämisestä.

Mamman muru palkintojensa kanssa:


2 kommenttia: