lauantai 21. maaliskuuta 2015

Hankikantoa, aurinkoa ja kissoja

Tänään lähdettiin aamusta reippailemaan metsikköön. Osa reitistä oli aivan sulaa, osa jäässä, mutta onneksi oli myös hankikanto!

Satuin olemaan hyvällä tuulella ja poikkeuksellisesti annoin vieraalle koirakolle luvan tulla tutustumaan. Yleensä vältellään tuntemattomia koiria, koska ihmiset ei välttämättä osaa lukea lemmikkejään + ikinä ei tiedä miten vieraiden koirien kemiat osuu yksiin.

Indy ja vieras uros haistoivat toisiaan ja that's it. Myöhemmin Indiana vähän yritti toimia leikkipoliisina, mutta kaveri ei välittänyt pienestä pörriäisestä.


Vimmalla aikuisten koirien tapaaminen sujuu miltei aina samalla kaavalla.

Toinen koira viestii olevansa kakaraa korkea-arvoisempi:

Vimma kertoo, että sitä jännää ja leikittää:

Lopuksi näytetään vielä, miten ollaan aivan pieni bordercollie-vauva:

Ja sitten alkaakin ralli:

Aina uusia koiria tavatessa kirkastuu, miten vauva Vimma on vielä henkisesti. Tosin Indyä kohtaan sillä on nyt ollut haastamista. Pääasiassa ne on aivan bestiksiä, mutta viimeisen parin viikon aikana ne on pöllyyttänyt pariin otteeseen toistensa karvoja. Mitään jälkeä ei ole tullut (paitsi yhdessä matsissa mulle, kun tungin kädet fiksusti koirien kuonojen väliin niskaotteen livetessä), tappelu loppuu helpolla, eikä pojille jää hampaan koloon mitään. Kahdesti Vimma on rähähtänyt keittiössä, eli ilmeisesti vahtinut jotain pöydällä olevaa ruokaa. Kerran Vimma päätti omia lattialle tippuneen sukan ja kävi Indyn karvoihin. Onneksi pojat pääasiassa on kuitenkin hyvää pataa ja eiköhän aika, ennakointi ja oikea palaute pistä rähinät kuriin.

Mitäs muuta... Indy kävi virallisessa silmä- ja polvitarkissa pari viikkoa sitten. Sari-kasvattaja oli polvet jo epävirallisesti kokeillut ja nyt haettiin virallinen 0/0 lausunto. Indylle on tullut lisää ylimääräisiä ripsiä, joista osa kuulemma aika ilkeän näköisiä. Vasenta silmää Indy silloin tällöin siristää ja pyyhkäisee tassullaan, muuten ne ei oireile. Pitänee kuitenkin tässä lähiaikoina käydä jäädyttämässä ripset kiusaamasta.


Loppuun vielä kissoja:
"Mitä kyyläät?!?!"
Pikkukisulla on lämmin suhde olkkarin patteriin
Naapurikyylät
"Jos mä tästä jo lähtisin.."
Jouduin aikoinaan luovuttamaan Savulle krääsäkorini. En taida saada sitä lähiaikoina takaisin käyttööni...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti