torstai 17. heinäkuuta 2014

Kisut kasvaa ja koirat lomailee

Koirat on viettäneet lomaviikon treenaamisesta. Indyllä on menossa jokin myöhäisteini-ikä ja Vimmalla taas ihan tavallinen teini-ikä. Molemmat on hullaantuneita hajuista ja keskittyminen on huomattavasti normaalia hankalampaa. Indyn ikäkriisi alkoi jo pari kuukautta sitten, Vimman pari viikkoa sitten. Joten nyt ollaan lomailtu ja kerätty puhtia treenien jatkamiseen.

Kisut on kasvaneet viime päivinä kovaa tahtia ja vauhtia riittää niiden riehuessa yhdessä ja erikseen. Vimman maltti kissojen kanssa on ollut pienoinen yllätys. Vimpula on niin hellyyttävä yrittäessään houkutella kissoja leikkiin omilla isoilla leluillaan. Vimmalla on paha tapa yrittää omia asioita, minkä takia olen ollut todella tarkka lelujen suhteen. Vimpula tuntuu kuitenkin ymmärtävän, että Kulta ja Savu on pieniä pentuja, joita pitää kohdella nätisti. Heräsin yhtenä päivänä päikkäreiltä ja huomasin Savun lähestyvän Vimman lelua. Vimpula oli kiinnostunut tilanteesta, mutta aivan rauhallinen, joten en puuttunut mitenkään. Savu kävi lätkäisemässä lelua, jolloin Vimma varovaisesti tunki päänsä kissan ja lelun väliin ja siirsi pennun kauemmas. Savu tyytyi kohtaloonsa ja Vimma suoritti loppuun vielä kissan pesun.

Aivan mahtavaa, miten vaivattomasti kaikki tulee toimeen keskenään. Voisin väittää, että jopa Kulta tykkää koirista, vaikka läpsiikin niitä ajoittain nenille. Onhan se päätynyt nukkumaan pari kertaa ihan koirien viereen :)

Koirien vesikuppi, paras vesikuppi
Vimmalle tuli usein alussa tosi kova jano juuri silloin kuin Savullekin
Juomista hankaloittaa hirvittävä halu nuoleskella kissanpentua
Yhteispotretti 1
Yhteispotretti 2
Yhteispotretti 3
Koirat sai omat lelut
Indyn piti ärsyttää Vimmaa
Arvatkaa vaan, kumpi lopulta sai lelun
Vimma käyttää hyväkseen Kullan keskittymisen ulkomaailmaan
Kulta valmistautuu pistämään tunkeilevan koiran aisoihin
Vimma joutuu nöyrtymään pedon edessä
Ostin kissoille kiipeilypuun, joka tuntui huteralta. Indy-raukka pääsi koekaniiniksi
Tosin Indianan mielestä siellä oli kivaa
Indyn mielestä paras nukkumapaikka nykyään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti